Hanzetechniek

Kanaalweg 100A

8861KJ Harlingen

0517 642012

084 83 63758

06 53372688

tel:
eFax: 
mob:

home verwarming vloerverwarming stofzuigen energie zonnepanelen zonneboiler airconditioning sanitair verhuur contact bedankt

Hanzetechniek werkt al ruim tien jaar voor diverse klanten in heel Friesland. Wellicht bent u via een van onze klanten op het idee gebracht om contact met ons op te nemen om een opdracht voor u uit te voeren. Dat doen we meer dan graag.

Wij werken uitsluitend in het belang van onze klanten met als doel snel en vakkundig werk te leveren waardoor er een goede prijs/kwaliteit-verhouding ontstaat. Indien gewenst zijn wij altijd bereid om referenties te overleggen.

Service
We bieden onze klanten een extra service in de vorm van een abonnement. Deze service neemt u, de klant, veel gezoek en gestress uit handen. Alles op het gebied van het onderhoud van uw apparatuur is op deze manier goed en zorgvuldig geregeld. Klik hier voor het onderhoudscontract.

Contact
Heeft u vragen over ons bedrijf, producten en diensten of wilt u een offerte? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder. U kunt via onderstaand formulier ook eenvoudig contact met ons opnemen.