Hanzetechniek

Kanaalweg 100A

8861KJ Harlingen

0517 642012

084 83 63758

06 53372688

tel:
eFax: 
mob:

home verwarming vloerverwarming stofzuigen energie zonnepanelen zonneboiler airconditioning sanitair verhuur contact bedankt

Van een nieuwe keukenkraan of een hangend toilet tot een complete betegelde badkamer - ook zonder eigen showroom verzorgen wij graag de levering en installatie hiervan. Een belangrijk punt van aandacht bij het ontwerpen van een nieuwe badkamer is de capaciteit van de aanwezige warmwatervoorziening. Een stortdouche aansluiten op een keukengeiser leidt daarbij zeker tot een teleurstelling. Ook in de hoogte van een closet en de materialen waaruit douchebakken en baden zijn gemaakt zijn vele keuzes mogelijk. Laat u zich bij een investering als een nieuwe badkamer terdege informeren. 
 

Wie zijn toilet of badkamer wil verbeteren of vernieuwen kan bij ons terecht. Samen met u gaan we kijken naar alle mogelijkheden.

Wij leveren topmerken als Laufen, Grohe, Sphinx en Villeroy & Boch. U bent dan verzekerd van topkwaliteit die fraai oogt, lang meegaat en praktisch in gebruik is.