Hanzetechniek

Kanaalweg 100A

8861KJ Harlingen

0517 642012

084 83 63758

06 53372688

tel:
eFax: 
mob:

home verwarming vloerverwarming stofzuigen energie zonnepanelen zonneboiler airconditioning sanitair verhuur contact bedankt

Stofzuigen
In bestaande huizen is het niet eenvoudig aan te brengen, maar wie voor nieuwbouw staat zou eigenlijk een stofzuigsysteem van ‘Thomas’ moeten overwegen. De voordelen zijn zo groot dat mensen die voor het systeem kozen niets anders meer willen.

Thomas is een systeem waarbij de leidingen al in de vloer en muren van uw huis zijn weggewerkt. U sluit uw slang aan op het systeem en kunt aan het werk. U hoeft geen zware stofzuiger meer mee te slepen. Vieze luchtjes en de aanschaf van dure stofzuigerzakken zijn verleden tijd. De uitblaaslucht wordt via een filterzak naar buiten gevoerd. Zo worden stofmijt en andere micro-organismen niet weer de woonkamer ingeblazen, wat heel belangrijk is voor mensen met een luchtwegaandoening.

Wilt u meer weten over een stofzuigsysteem in uw huis? U kunt altijd contact met ons opnemen. Wij vertellen u er graag meer over.

Op deze illustratie ziet u hoe het principe van het Thomas Stofzuigsysteem werkt - zoals u aan de rode lijnen ziet, is er in elke kamer een aansluiting aanwezig