Hanzetechniek

Kanaalweg 100A

8861KJ Harlingen

0517 642012

084 83 63758

06 53372688

tel:
eFax: 
mob:

home verwarming vloerverwarming stofzuigen energie zonnepanelen zonneboiler airconditioning sanitair verhuur contact bedankt

Vloerverwarming
Vloerverwarming is de ideale warmtebron. Door vloerverwarming wordt de warmte over het hele vertrek verdeeld. Een lage temperatuur stijgt zeer traag vanaf het laagste punt naar boven, waardoor er nauwelijks sprake is van luchtcirculatie. U voelt zich hierdoor veel prettiger, er zweven veel minder stofdeeltjes door het vertrek. Dit vermindert de kans op allergieën. Doordat de warmte optimaal is verdeeld over het totale oppervlak van de woning zijn de stookkosten lager. Het levert u al gauw een besparing op van minimaal 10-20%. Vloerverwarming is dus niet alleen aangenaam voor het uw hele lichaam maar ook voor uw portemonnee.

Vloerverwarming geeft van alle systemen de meest ideale temperatuuropbouw; op schouderhoogte 20˚ C bij een vloertemperatuur 24˚ C en een plafond– temperatuur van 18˚ C.

Vloerverwarming werd vaak toegepast in combinatie met tegels. Tegenwoordig is echter ook een combinatie met parket en vloerbedekking prima mogelijk.