Wist u dat een slecht binnenklimaat een belangrijke oorzaak is van diverse gezondheidsklachten? Warmte is uitermate comfortabel, tenminste: als u uw eigen gewenste temperatuur kunt regelen. Klimaatbeheersing wordt dit genoemd. Afgestemd op de warmtebehoefte van woon- en/of werkvertrekken, wordt nauwkeurig de capaciteit berekend van de door u gekozen warmtevoorziening. Van conventionele tot hoogrendement ketels, van luchtverwarming al of niet in combinatie met airconditioning tot vloerverwarming. 

Heeft u advies nodig op het gebied van directe en effectieve energiebesparing, voorlichting over plaatsing van energiezuinige cv-ketels? Wij helpen u graag verder. Naast de installatie van de centrale verwarming verzorgen wij voor u de aanleg, reparatie of uitbreiding van vloerverwarming, radiatoren, convectoren, luchtverwarming, heaters, stralingspanelen, haarden en gevelkachels.

Bij Hanzetechniek werken wij alleen met gerenommeerde merken en de beste materialen. Wij zijn dealer van Nefit, maar kunnen alle andere types en merken leveren zoals bijvoorbeeld Atag en Remeha.

Onder klimaattechniek valt o.a.:
Zonneboilersystemen | Ventilatiesystemen en warmteterugwinning | Centrale verwarmingssystemen | Warmtepompsystemen | Airconditioners en VRF-systemen

Een juiste keuze maken bij een nieuwe cv-ketel maken is enorm belangrijk – een nieuwe ketel is immers een grote investering. Voor de komende 15 jaar beslist u over het warmte- en warmwatercomfort in huis. Hierbij moet ook rekening gehouden worden met de grootte en de ligging van uw huis – beide factoren bepalen deels het comfort in uw huis.

Neem contact op met Hanzetechniek voor vrijblijvend advies!

Adres

Kanaalweg 100A
8861KJ Harlingen

Openingstijden

24 uur per dag,
van zondag tot zondag

Telefoon

06 53372688