Van een nieuwe keukenkraan of een hangend toilet tot een complete betegelde badkamer – ook zonder eigen showroom verzorgen wij graag de levering en installatie hiervan. Een belangrijk punt van aandacht bij het ontwerpen van een nieuwe badkamer is de capaciteit van de aanwezige warmwatervoorziening. Een stortdouche aansluiten op een keukengeiser leidt daarbij zeker tot een teleurstelling. Ook in de hoogte van een closet en de materialen waaruit douchebakken en baden zijn gemaakt zijn vele keuzes mogelijk. Laat u zich bij een investering als een nieuwe badkamer terdege informeren.

Legionella
Ook op gebied van het leidingwerk voor kraanwater kunnen wij adviseren. Er is namelijk veel regelgeving om de veiligheid ten aanzien van het water (denk aan legionella) te waarborgen.

Wie zijn toilet of badkamer wil verbeteren of vernieuwen kan bij ons terecht. Samen met u gaan we kijken naar alle mogelijkheden. Hanzetechniek levert en plaatst badkamers op maat en naar uw smaak en budget.
Wij leveren topmerken als Laufen, Grohe, Sphinx en Villeroy & Boch. U bent dan verzekerd van topkwaliteit die fraai oogt, lang meegaat en praktisch in gebruik is.

Hanzetechiek is er voor úw comfort!

Adres

Kanaalweg 100A
8861KJ Harlingen

Openingstijden

24 uur per dag,
van zondag tot zondag

Telefoon

06 53372688